• Un supraviețuitor al masacrului de la festivalul muzical în natură vorbește cu presa și, printre lacrimi, își amintește cum prietenii săi au fost executați de forțele Hamas.
  • Acesta a spus: „Am fugit sub o ploaie de gloanțe. Ne-am găsit refugiu într-un mic adăpost de beton. Teroriștii au aruncat cu grenadă (…) Era sânge peste tot.”
  • Militanții palestinieni au luat cu asalt festivalul Supernova și au deschis focul ca parte a unui uriaș atac surpriză asupra Israelului.

Un supraviețuitor al masacrului de la festivalul muzical în natură vorbește cu presa și, printre lacrimi, își amintește cum prietenii săi au fost executați de forțele Hamas.

Acesta a spus: „Am fugit sub o ploaie de gloanțe. Ne-am găsit refugiu într-un mic adăpost de beton. Teroriștii au aruncat cu grenadă (…) Era sânge peste tot.”

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE

Militanții palestinieni au luat cu asalt festivalul Supernova și au deschis focul ca parte a unui uriaș atac surpriză asupra Israelului. Peste 260 de cadavre ar fi fost recuperate de la locul festivalului, potrivit agenției de salvare Zaka.

Un altparticipant la petrecere, pe nume Ortel, a declarat că primul semn că ceva nu este în regulă a fost când o sirenă a sunat în jurul zorilor, avertizând asupra rachetelor. Martorii oculari au spus că rachetele au fost urmate rapid de focuri de armă.

Citește și: