• Poliţiştii de la Brigada Rutieră care se aflau, joi, în intersecţia Charles de Gaulle pentru fluidizarea traficului au fost martorii aterizării forțate a elicopterului american.
  • Ei au auzit suflul puternic şi au intervenit imediat pentru a bloca traficul astfel încât să faciliteze aterizarea.
  • În acest fel, s-a evitat o tragedie, spune unul dintre poliţişti.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere se aflau în intersecţia Charles de Gaulle la fluidizarea traficului, când le-a a fost atrasă atenţia de un suflu foarte puternic.

„Au intervenit foarte prompt la faţa locului blocând traficul rutier, astfel încât să faciliteze elicopterului aterizarea. Dacă nu ar fi făcut acest lucru puteam să asistăm la o tragedie. Intervenţia a fost destul de promptă, ulterior colegii au solicitat sprijin prin dispecerat şi s-au prezentat repede peste 10 echipaje ale Poliţiei Rutiere care au dispus măsuri de restricţionare a traficului şi aici vorbim despre ambele sensuri ale bulevardului Constantin Prezan, despre Aviatorilor, practic rutele către această zona unde a avut loc incidentul. Vorbim despre ceva neobişnuit. Colegii au fost foarte prompţi şi bineînţeles că intervenţia lor merită apreciată”, a declarat un poliţist al Brigăzii Rutiere.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Citește și Reacția Ambasadei SUA, după ce un elicopter american a aterizat forțat în centrul Capitalei

Un elicopter care participa la un exerciţiu militar a aterizat de urgenţă joi în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală. Mai mulţi stâlpi din zonă au fost afectaţi.

Elicopterul care aparţinea armatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de şase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia din 21 iulie, în Piaţa Arcului de Triumf. Au fost anulate, însă, zborurile de Ziua Aviaţiei.