• Parlamentarii conservatori panicați au avertizat că partidul este pe cale să se transforme într-un „foc de paie” și ar putea chiar „muri”.
  • Mesaje WhatsApp între parlamentari au scos la iveală amploarea tulburărilor care cuprind Partidul Conservator.
  • Mesajele au fost transmise după ce Boris Johnson a fost sesizat la poliție de către Cabinet Office în legătură cu noi posibile încălcări ale izolării.

O mulțime de mesaje WhatsApp între parlamentari au scos la iveală amploarea tulburărilor care cuprind Partidul Conservator. Parlamentarii conservatori panicați au avertizat că partidul este pe cale să se transforme într-un „foc de paie” și ar putea chiar „muri”, scrie INDEPENDENT.

Simon Hoare, un parlamentar conservator din 2015, a declarat: „Ar putea ultimul parlamentar conservator care părăsește clădirea să stingă luminile?”. Mesajele, transmise de un grup de WhatsApp al parlamentarilor și obținute de Sky News, au fost transmise după ce Boris Johnson a fost sesizat la poliție de către Cabinet Office în legătură cu noi posibile încălcări ale izolării.

Aliații fostului prim-ministru au declarat că sesizarea a fost „în mod clar motivată politic”, ceea ce a stârnit sugestia că parlamentarii conservatori loiali lui Johnson ar putea încerca să submineze guvernul lui Rishi Sunak.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mesajele arată că fostul ministru Jackie Doyle-Price cere: „Cine naiba a lansat această prostie? Sunteți hotărâți să transformați partidul nostru într-un foc de tabără?”. Alți parlamentari conservatori au fost de acord, iar Hoare a avertizat: „Prostiile, prostiile care se autodistrug trebuie să se termine sau partidul nostru va muri.”.

Loiala lui Johnson își acuză colegii de ipocrizie

James Sunderland, deputat de Bracknell, a avertizat că parlamentarii care fac briefing cu jurnaliștii „nu ne ajută pe niciunul dintre noi”, iar Sir Robert Goodwill, deputat de lungă durată, și-a îndemnat colegii să spună doar lucruri care „fac mai probabilă victoria noastră la alegerile generale”.

Loiala lui Boris Johnson, Andrea Jenkyns, și-a atacat colegii, acuzându-i de ipocrizie. Aceasta a spus că nu-i plac „lipitorii”, referindu-se la „a spune lucruri în fața oamenilor”. Ea continuă: „Cu toate acestea, este interesant că unii dintre cei care comentează au fost fericiți să vorbească public împotriva administrațiilor Boris și Liz. Așa că poate mai puțină ipocrizie și sfințenie. Este clar că mulți din partid sunt nemulțumiți. Dar cei de la vârf nu fac nimic în acest sens pentru a aduce oamenii împreună”.

Disputa a avut loc în timp ce Johnson se pare că ia în considerare posibilitatea de a da în judecată Biroul Cabinetului pentru că a transmis extrase din jurnalele sale ministeriale în legătură cu noi posibile încălcări ale regulilor Covid. Potrivit cotidianului The Times, care a relatat primul povestea, jurnalul său ministerial a dezvăluit vizite ale prietenilor la Chequers – reședința de grație și favorită a premierului din Buckinghamshire – în timpul pandemiei.

Citește și

https://alephnews.ro/entertainment/priyanka-chopra-marturii-despre-un-eveniment-dezumanizant-de-la-filmari-regizorul-a-cerut-sa-imi-vada-lenjeria-intima/

https://alephnews.ro/lifestyle/studiu-o-dieta-bazata-pe-plante-poate-reduce-nivelul-colesterolului-rau-cu-pana-la-10/

https://alephnews.ro/tehnologie/tiktok-testeaza-un-chatbot-cu-inteligenta-artificiala-numit-tako-ce-functii-va-avea/