• Michelle LaVaughn Robinson Obama s-a născut la 17 ianuarie 1964, în Chicago, Statul Illinois.
  • „Aşa arată 60 de ani” – este mesajul postat de Barack Obama pe X cu ocazia zilei de naştere a soţiei sale, Michelle.
  • „Faci ca fiecare zi să fie mai bună. Abia aştept să văd ce îţi aduce acest nou deceniu”.

„Aşa arată 60 de ani” – este mesajul postat de Barack Obama pe X cu ocazia zilei de naştere a soţiei sale, Michelle. Acesta a postat o imagine uimitoare cu fosta primă doamnă radiind într-o rochie galbenă de vară.

Michelle Obama a împlinit 60 de ani. „La mulţi ani pentru jumătatea mea cea mai bună, care este, de asemenea, una dintre cele mai amuzante, mai inteligente şi mai frumoase persoane pe care le cunosc”, scrie fostul preşedinte.

„Faci ca fiecare zi să fie mai bună. Abia aştept să văd ce îţi aduce acest nou deceniu”. Avocată şi scriitoare, fostă Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii între 2009-2017, dar şi Prima Doamnă de culoare de la Casa Albă, Michelle LaVaughn Robinson Obama s-a născut la 17 ianuarie 1964, în Chicago, Statul Illinois.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

Tatăl său, Fraser Robinson, era operator de pompe pentru Departamentul de Apă din Chicago, şi, în ciuda faptului că a fost diagnosticat cu scleroză multiplă la o vârstă fragedă, nu a pierdut aproape niciodată o zi de lucru. Marian, mama sa, a rămas acasă să îi crească pe Michelle şi pe fratele său mai mare, Craig, gestionând cu pricepere o gospodărie aglomerată, cu multă dragoste, râsete şi lecţii importante de viaţă.

Ea a publicat în 2012 cartea „American Grown: The Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America”, care are ca subiect alimentaţia sănătoasă. Cartea de memorii „Becoming” („Povestea mea”, ediţia în limba română), publicată în 2018, a petrecut peste 130 de săptămâni pe lista New York Times a celor mai bine vândute cărţi.

S-a vândut în peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume şi a câştigat, în 2020, un premiu Grammy pentru ediţia audio-book a volumului. A doua carte, lansată în 2022, „The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times”, a fost, de asemenea, un succes.

Citește și