• Barna anunţă că în acest an va fi lansat un program şi pentru microbuze electrice.
  • El a postat şi câteva fotografii în care cei trei miniştri apar într-un microbuz electric.
  • „Nu doar astăzi, dar în fiecare zi mă deplasez doar cu maşină electrică în Bucureşti”, afirmă ministrul Mediului.

Miniştrii Mediului, Dezvoltării şi Finanţelor, Tanczos Barna, Cseke Attila şi Adrian Câciu s-au întors de la şedinţa de Guvern cu un microbuz electric. „Nu doar astăzi, dar în fiecare zi mă deplasez doar cu maşină electrică în Bucureşti”, afirmă ministrul Mediului, conform Mediafax.

„Astăzi (joi – n.r.) ne-am întors cu Cseke Attila şi Adrian Câciu de la şedinţa de Guvern cu una dintre maşinile finaliste ale concursului Best Electric Car România 2023. Apropo, nu doar astăzi, dar în fiecare zi mă deplasez doar cu maşină electrică în Bucureşti”, scrie pe Facebook Tanczos Barna.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că pe parcursul acestui an va fi lansat un program şi pentru microbuzele electrice.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

„Viitorul aparţine transportului verde, astfel că susţinem achiziţia de maşini electrice prin Rabla Plus, iar anul acesta vom lansa un program şi pentru microbuze electrice şi încurajăm transportul în comun, mersul pe bicicletă sau pe jos, nu doar în VinereaVerde. Guvernul, UDMR are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru maşini electrice: asta facem la Ministerul Dezvoltării şi la MMAP”, încheie Barna.

El a postat şi câteva fotografii în care cei trei miniştri, Tanczos Barna, Cseke Attila şi Adrian Câciu, apar într-un microbuz electric. Miercuri, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri că ordinul pus în dezbatere publică, ce prevede numărul urșilor din România care pot fi împușcați a fost stabilit după „o formulă matematică”.

Citește și