• Imaginile în care Vlad Voiculescu apare fără să poarte mască, pe holurile Parlamentului, au apărut acum patru zile
  • Amenda a fost dată vineri
  • Și Raluca Turcan a fost fotografiată fără mască la un eveniment public, în aer liber

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a luat amendă 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască în Parlament. Voiculescu a fost surprins de jurnaliști, care l-au fotografiat. Deși imaginile au apărut acum 4 zile, amenda a fost dată abia azi.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului, deși conduita sanitară prevede că portul măștii este necesar în toate spațiile închise.

El a fost surprins fără mască în timp ce stătea pe un fotoliu pe holul din dreptul grupului parlamentar USR PLUS. În acest timp, Voiculescu a vorbit la telefon și s-a salutat cu colegi din partid.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Anterior, Vlad Voiculescu a făcut declarații de presă, iar în timpul acestora a purtat o mască de culoare portocalie.

Legat de acest subiect, ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus: „Sunt două chestiuni. Prima, nu sunt adeptul sancțiunii de dragul sancțiunii. Rolul nostru nu este de a sancționa cetățenii, rolul nostru este de a determina cetățenii să respecte măsurile de protecție sanitară. În aceste condiții în weekend-ul trecut am avut o medie de 103.000 cetățeni verificați pe zi și amenzile au fost undeva la 8.000 – 8.400 pe zi…Evident că toți suntem egali în fața legii și toți răspundem în fața legii”.