Ministrul Sănătății, amendat pentru că nu a purtat mască. Cât are de plătit Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, după schimbul de replici cu Violeta Alexandru: „Nu există două guverne care să fi gestionat pandemia la fel“

Vlad Voiculescu, după schimbul de replici cu Violeta Alexandru: „Nu există două guverne care să fi gestionat pandemia la fel“

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a luat amendă 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască în Parlament. Voiculescu a fost surprins de jurnaliști, care l-au fotografiat. Deși imaginile au apărut acum 4 zile, amenda a fost dată abia azi.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului, deși conduita sanitară prevede că portul măștii este necesar în toate spațiile închise.

El a fost surprins fără mască în timp ce stătea pe un fotoliu pe holul din dreptul grupului parlamentar USR PLUS. În acest timp, Voiculescu a vorbit la telefon și s-a salutat cu colegi din partid.

Anterior, Vlad Voiculescu a făcut declarații de presă, iar în timpul acestora a purtat o mască de culoare portocalie.

Legat de acest subiect, ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus: „Sunt două chestiuni. Prima, nu sunt adeptul sancțiunii de dragul sancțiunii. Rolul nostru nu este de a sancționa cetățenii, rolul nostru este de a determina cetățenii să respecte măsurile de protecție sanitară. În aceste condiții în weekend-ul trecut am avut o medie de 103.000 cetățeni verificați pe zi și amenzile au fost undeva la 8.000 – 8.400 pe zi…Evident că toți suntem egali în fața legii și toți răspundem în fața legii”.

Exit mobile version