• Ministerul rus al Apărării a afirmat că Kievul se află în spatele unui atac terorist” cu drone asupra capitalei sale în această dimineață.
  • Ministerul a declarat că opt drone au fost implicate în atac.
  • Toate au fost distruse între timp de sistemele de apărare aeriană.

Ministerul rus al Apărării a afirmat că Kievul se află în spatele unui atac terorist” cu drone asupra capitalei sale în această dimineață. Ministerul a declarat că opt drone au fost implicate în atac și că toate au fost distruse între timp de sistemele de apărare aeriană, scrie Sky News.

De asemenea, au mai spus că mai multe drone au căzut pe clădiri din Moscova, provocând pagube minore”. Primarul Moscovei a afirmat că două persoane au solicitat asistență medicală în urma atacului.

Comitetul de anchetă al Rusiei a declarat că investighează în prezent atacul cu drone.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Într-o declarație a ministerului se arată următoarele: În această dimineață, regimul de la Kiev a lansat un atac terorist cu vehicule aeriene fără pilot asupra unor obiecte din orașul Moscova. Opt vehicule aeriene fără pilot de tip aeronavă au fost implicate în atac. Toate dronele inamice au fost lovite. Trei dintre ele au fost suprimate de războiul electronic, au pierdut controlul și s-au abătut de la țintele vizate.”

Citește și