• Comandantul Forțelor Terestre iraniene: Oricine atacă țara noastră se va confrunta cu pedeapsă, iar epoca loviturilor și a fugii s-a încheiat.
  • Prim-ministrul și Ministrul Afacerilor Externe au cerut tuturor părților să se calmeze.
  • Israelul a decis deja cum va răspunde la atacul iranian, dar încă decide momentul.

„Oricine atacă țara noastră se va confrunta cu pedeapsă, iar epoca loviturilor și a fugii s-a încheiat”. „Entitatea sionistă trebuie să știe că am impus o nouă regulă pentru a răspunde fiecărei agresiuni” afirmă Comandantul Forțelor Terestre iraniene.

Cum ar putea răspunde Israelul

„Trebuie să întelegem un lucru. Războiul ascuns dintre Republica Islamică Iran și Israel nu a încetat niciodată. Serviciile secrete israeliene, Mossad, a avut în permanență obșinuința de a sabota programul miliar nuclear iranian, inclusiv prin asasinarea unor persoane importante din acest program nuclear iranian și desigur, Republica Islamică Iran este întrun razb permannet impotrivca Israelului

Netanyahu are mai multe opțiuni de a răspunde. Ar putea fi un atac aerian împotriva facilităților iraniene pe teritoriul Republicii Islamice Iran. Pot fi diferite operațiuni de decapitare a serviciilor de informații iraniene, similare cu atacul de acum 2 săptămâni.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

Putem asista la o intensificare a atacurilor asupra infrastructurii iraniene.

Israelul dispune de o importantă componentă de război cibernetic, care a mai fost folosită împotriva programului nuclear iranian. Acest tip de atac va fi coordonat cu aliații Israelului.

Vedem că Administrația Biden nu dorește escaladarea conflictului până la o confruntare militară directă între Israel și Iran.

Am putea vedea un răspuns curând. Există o tradiție israeliană de a nu rămâne datori în cazul unei lovituri împotriva sa. Guvernul de la Tel Aviv trebuie să ia în considerare și situația celor peste 100 de ostatici israelieni care sunt ținuți în Fâșia Gaza de către Hamas”.

Citește și