• 6 din 10 new-yorkezi consideră că Joe Biden trebuie să lase locul unui coleg de partid mai tânăr.
  • 60% dintre respondenți nu-l văd nici pe Trump apt de un nou mandat.
  •  Din acelasi sondaj reiese că, la nivelul statului New York, președintele american are un avans de 22 de puncte față de Trump.

Un nou sondaj de opinie arată că majoritatea new-yorkezilor nu-l dorește pe actualul președinte la cârma Statelor Unite pentru un nou mandat.  6 din 10 new-yorkezi consideră că Joe Biden trebuie să lase locul unui coleg de partid mai tânăr, care să aibă atât capacitatea fizică, dar mai ales psihică de a conduce Statele Unite.

Principalul motiv este legat de varsta președintelui american. Acum în vârstă de 80 de ani, Biden ar avea 86 când va încheia al doilea mandat la Casa Albă. Sunt renumite diversele sincope pe care Biden le-a avut de-a lungul actualului mandat, de la împiedicări pe scenă, la confuzii de nume, de la ațipiri în timpul unor congrese importante la aparența că nu știe unde se află.

Nici fostul președinte Donald Trump nu este mai bine văzut. Conform unui sondaj realizat de Sienna College, 60% dintre respondenți nu-l văd nici pe Trump apt de un nou mandat, dar din alte motive.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Trump este primul președinte din istorie inculpat după ce s-a dovedit că a încercat să fraudeze alegerile prezidențiale din 2020, dar și din cauza ideilor de politică externă pe care Trump le are, după ce a amenințat că, dacaă va reveni la Casa Albă, va retrage SUA din ONU, dar li sprijinul militar pentru Ucraina.

Cu toate acestea, veștile nu sunt în totalitate proaste pentru Biden. Din acelasi sondaj reiese că, la nivelul statului New York, președintele american are un avans de 22 de puncte față de Trump. La alegerile din 2020, Biden a câștigat cu 23 de puncte în fața lui Trump în New York.

La nivel național, Biden este și mai prost văzut de americani. Doar 3 din 10 cred că Biden ar putea să ducă la capat un al doilea mandat.

Citește și: