• Nikki Haley l-a ironizat pe Trump la Saturday Night Live.
  • Haley a pus la îndoială competența sa mentală și a făcut referiri la problemele sale juridice.
  • În calitate de ultim contracandidat republican al lui Trump, Haley a intensificat atacurile împotriva acestuia.

Nikki Haley a avut o apariție surpriză în emisiunea Saturday Night Live pentru a-și ironiza rivalul la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale, fostul președinte Donald Trump, în legătură cu competența sa mentală și problemele juridice, scrie Business Insider.

În sketch, Haley a apărut ca un alegător îngrijorat din Carolina de Sud” la o adunare publică a CNN, punându-i întrebări lui Trump, care era interpretat de James Austin Johnson.

Întrebarea mea este de ce nu vrei să o dezbați pe Nikki Haley?”, a întrebat ea. Johnson a răspuns numind-o Nancy Pelosi – făcând referire la o gafă recentă în care Trump a părut să o confunde pe rivala sa republicană cu fosta președintă democrată a Camerei Reprezentanților.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Haley a răspuns: Ești bine, Donald? S-ar putea să ai nevoie de un test de competență mentală?”. Știți ce, am făcut-o. Am făcut testul și l-am luat cu brio, bine? Scor perfect. Au spus că sunt 100% mental”, a răspuns Johnson în locul lui Trump.

Trump s-a apărat deseori de întrebările privind abilitățile sale cognitive susținând că a trecut cu brio” un test cognitiv. Johnson, în rolul lui Trump, a continuat apoi spunând că femeile nu ar trebui să conducă economia, deoarece sunt groaznice cu banii.

El a adăugat că o femeie i-a cerut recent 83 de milioane de dolari – o referire la daunele pe care Trump a fost obligat să le plătească scriitoarei E. Jean Carroll pentru defăimare după ce aceasta l-a acuzat de viol.

Haley a replicat: Și tu ai cheltuit 50 de milioane de dolari în propriile cheltuieli de judecată. Aveți nevoie să împrumutați niște bani?”. Johnson, în rolul lui Trump, a început apoi să divagheze, încheindu-și declamația cu un non-sequitur: Văd oameni morți!”.

Citește și