• Pentagonul a confirmat duminică că trei militari americani au fost uciși și peste 30 au fost răniți de un atac cu dronă în Iordania.
  • Biden a dat vina pentru atac pe militanții susținuți de Iran, iar oficialii au declarat că atacul a fost lansat din Siria.
  • Acest atac obraznic asupra Statelor Unite este încă o consecință oribilă și tragică a slăbiciunii și a capitulării lui Joe Biden”, a scris Trump.

Fostul președinte Donald Trump și-a exprimat profunda compasiune” față de familiile celor trei militari americani uciși duminică într-un atac comis de militanți susținuți de Iran, învinuindu-l pe președintele Joe Biden pentru această zi teribilă”, scrie Newsweek.

Pentagonul a confirmat duminică că trei militari americani au fost uciși și peste 30 au fost răniți de un atac cu dronă în Iordania, un aliat apropiat al Statelor Unite în Orientul Mijlociu. Biden a dat vina pentru atac pe militanții susținuți de Iran, iar oficialii au declarat că atacul a fost lansat din Siria. Trupele erau staționate în apropierea graniței dintre Iordania și Siria.

Acest atac obraznic asupra Statelor Unite este încă o consecință oribilă și tragică a slăbiciunii și a capitulării lui Joe Biden”, a scris Trump, care în prezent candidează pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Republican pentru a-l provoca din nou pe Biden, într-o serie de postări pe Truth Social despre atac. El a continuat prin a promova poziția sa dură împotriva Iranului în calitate de președinte, spunând că acest atac nu s-ar fi întâmplat NICIODATĂ dacă” el ar fi fost încă la Casa Albă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Această zi teribilă este încă o dovadă în plus că avem nevoie de o revenire imediată la PACE PRIN PUTERE, astfel încât să nu mai existe haos, să nu mai existe distrugeri și să nu mai existe pierderi de vieți americane prețioase. Țara noastră nu poate supraviețui cu Joe Biden în calitate de comandant suprem”, a scris fostul președinte.

Citește și