• Pacientul era de origine nepaleză.
  • Acesta este al cincilea deces după tragedia de la Crevedia.
  • Tot marți dimineață, MApN a anunțat că un pacient de la „Bagdasar-Arseni” a plecat la ora 09:00 spre Spitalul Universitar din Lubeck.

Un pacient care era internat la Spitalul „Bagdasar Arseni” cu arsuri pe o mare parte din corp în urma incendiului şi exploziilor de la Crevedia a murit marţi dimineaţa. Pacientul nu a putut fi mutat la un spital din străinătate deoarece era în stare gravă.

Alţi 12 pacienţi sunt trataţi în străinătate, după exploziile de la Crevedia. 14 pacienţi aflaţi în stare medie sau uşoară sunt internaţi în Capitală: 6 la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 2 la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti, 5 la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti.

Ministerul Sănătății anunţă că 27 de pacienţi au fost externaţi. Al patrulea deces după tragedia de la Crevedia a fost anunțat luni dimineață, fiind vorba de un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Acesta a murit la Spitalul Floreasca.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Până în prezent, 35 de pacienți răniți în urma exploziilor de la Crevedia au fost externați, potrivit celui mai recent raport al Ministerului Sănătății.

Citește și