• Pompierii de la fața locului spun că primesc rapoarte despre clădiri care „bubuie” în Manhattan și Queens.
  • Potrivit personalului EMS, pompierii au de-a face cu mai multe incendii în zonă.
  • Pompierii au primit sesizări de întreruperi de curent la câteva clădiri din zonă.
  • Nu au fost raportate victime, iar ancheta continuă.

UPDATE

Locuitorii spun că au fost treziți de un zgomot puternic și că au simțit clădirile tremurând. Străzile sunt deschise, Departamentul de Pompieri este în acțiune.


Clădirile de la 2 și 4 River Road, chiar la sud de Podul și Tramvaiul Roosevelt Island, se confruntau cu întreruperi de curent, ceea ce indică faptul că zgomotul ar fi putut fi electric.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII


Nu au fost raportati răniți. Primii respondenți verificau integritatea structurală a clădirilor de pe insulă, dar niciuna nu părea să fie afectată. Departamentul de Poliție ajută la direcționarea traficului prin zonă, în timp ce Departamentul de Pompieri caută cauza exploziilor. Autobuzele școlare au putut fi văzute deplasându-se încet prin zonă. Sunt posibile întârzieri de tranzit pe măsură ce ancheta continuă.

Știre în curs de actualizare

Știrea inițială

Departamentul de Pompieri din New York a fost chemat la blocul 580 din Main Street, chiar înainte de 6 dimineața, după ce a primit rapoarte despre „explozii multiple” în zonă. scrie Daily Mail.

Pompierii au inițiat un protocol de răspuns în caz de urgență după ce „trei zgomote și bubuituri” s-au simțit pe Roosevelt Island din New York, potrivit rapoartelor.

Nu au fost raportate victime.

4 elicoptere monitorizează evoluțiile de pe insula Roosevelt.

Citește și