•  În jurul orei 5.00, echipele din teren au raportat descoperirea unui crater de dronă, cu  posibilă explozie la impact, la aproximativ 3 km vest de localitatea Plauru.
  • Miercuri, 11 octombrie, forțele ruse au continuat atacurile asupra infrastructurii portuare ucrainene, în proximitatea graniței dintre Ucraina și România.
  • Au fost luate măsuri de securizare a zonei și au fost notificate structurile competente pentru ridicarea probelor și desfășurarea investigațiilor, conform procedurilor.

 În jurul orei 5.00 dimineața, echipele din teren române au raportat descoperirea unui crater de dronă, cu  posibilă explozie la impact, într-o zonă cu vegetație aflată în apropierea malului drept al Brațului Chilia, la aproximativ 3 km vest de localitatea Plauru, conform MApN.

Au fost luate măsuri de securizare a zonei și au fost notificate structurile competente pentru ridicarea probelor și desfășurarea investigațiilor, conform procedurilor.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA
OZEMPIC E OUT
CUM STĂM LA ECONOMIE?

Forțele MApN vor continua misiunile de monitorizare a spațiului aerian și de cercetare în zonele în care pot să apară riscuri ca urmare a acestor situații.

Nu este primul incident de acest gen, spun localnicii. Luna trecută, alte două drone au fost descoperite în apropiere de Plauru, comuna Ceatalchoi.

Citește și: