• Sophie, soția prințului Edward, și-a exprimat condoleanțele pentru moartea lui Helen Holland.
  • Fiul lui Holland a spus că mama lui a murit după ce a avut „mai multe oase rupte și răni interne masive”.
  • Oficiul Independent pentru Conduita Poliției investighează accidentul.

Ducesa de Edinburgh și-a exprimat miercuri condoleanțele după moartea unei femei în vârstă de 81 de ani, care a fost lovită de o motocicletă care făcea parte din escorta de poliție a regalității britanice, scrie AP News. Sophie, soția prințului Edward, și-a exprimat condoleanțele pentru moartea Helen Holland, care a fost lovită la o intersecție din vestul Londrei pe 10 mai.

„Ducesa de Edinburgh este profund întristată să audă că Helen Holland a murit”, a spus Palatul Buckingham. „Cele mai profunde condoleanțe ale Alteței Sale Regale se adresează întregii familii a doamnei Holland.”

Fiul lui Holland, Martin, a declarat pentru BBC că mama lui a murit după ce a avut „mai multe oase rupte și răni interne masive”. Holland, care este din Essex, ar fi fost în vizită la sora ei mai mare la Londra.

Recomandări

ANORA IA PALME D'OR LA CANNES
NICKI MINAJ, ARESTATĂ PE UN AEROPORT
RUSIA ATACĂ UN SUPERMARKET DIN HARKOV
NADAL, RETRAGERE SAU NU?
C.E. CERE SUSPENDAREA UNOR MEDICAMENTE
FANII LUI TAYLOR SWIFT DOBOARĂ UN GARD ÎN LISABONA

Fiul ei a spus că a luptat „pentru viața ei timp de aproape două săptămâni… dar leziunile ireversibile ale creierului ei au pus capăt bătăliei astăzi”. Oficiul Independent pentru Conduita Poliției investighează accidentul. Mama a patru copii, bunica de 10 copii și străbunica de șapte copii este „un membru respectat comunității”.

Citește și: