O femeie din Iran a fost spânzurată, deși murise deja. Totul, ca soacra sa să aibă parte de răzbunare

O femeie din Iran a fost spânzurată, deși murise deja de infarct. Totul, ca soacra sa să poată împinge scaunul de care se sprijinea
  • Zahra Ismaili era condamnată pentru uciderea soțului ei
  • Ea ar fi fost spânzurată astfel încât soacra sa să poată privi scena
  • Soțul iraniencei era un înalt oficial în Ministerul de Securitate al țării

O femeie din Iran a fost spânzurată, deși a murit în urma unui infarct în timp ce aștepta să fie executată, scrie The Independent.

Femeia ar fi fost obligată să asiste la spânzurarea a 16 bărbați, în timp ce aștepta să fie și ea executată, în închisoarea Rajai Shahr, situată în vestul capitalei Iranului, Teheran.

Mamă a doi copii, femeia a fost condamnată pentru uciderea soțului ei, care era un înalt oficial în Ministerul de Securitate, potrivit The Times.

Avocatul iraniencei, Omid Moradi, a spus că soțul ei ar fi fost agresiv atât cu ea, cât și cu fiica lor, iar femeia s-a autoapărat.

Apărătorul ei a povestit că spânzurarea a avut loc în cazul clientei sale, în ciuda faptului că ea murise deja. Motivația este aceea că socra ei și-a dorit să împingă scaunul de care se sprijinea Zahra Ismaili.

Conform Oficiului Iranului pentru Drepturile Omului (HRM), pe certificatul de deces al lui Ismaili, la cauza decesului este trecut „stop cardiac”.