• O pisică a încurcat traficul pe Gare de Lyon pentru câteva ore după ce s-a refugiat sub un tren.
  • Pentru a recupera animăluțul, compania feroviară SNCF a fost nevoită să taie curentul.
  • Evenimentul are loc la scurt timp după incidentul de zilele trecute, atunci când compania s-a ales cu o amendă de 1.000 de euro, pentru că un tren TGV a călcat o altă pisică.

O pisică a perturbat traficul pe Gare de Lyon. Felina s-a refugiat sub un tren cu ruta Paris-Nisa și, prin urmare, a provocat o întârziere de peste o oră, relatează France Bleu Paris. Trenul staționa pe Gare de Lyon în dimineața zilei de joi, 6 iulie. Mii de pasageri au fost afectați, scrie France Info.

Pisica ar aparține unui pasager. Animăluțul a fost lăsat pentru câteva momente nesupravegheat și, astfel, s-a rătăcit prin gară. Felina s-a refugiat sub un tren care urma să parcurgă distanța Paris-Nisa de la ora 10:10, potrivit France Bleu Paris. Pentru a recupera animalul, serviciile feroviare au întrerupt curentul electric, iar pisica a ajuns în siguranță înapoi la stăpânul său.

Evenimentul are loc la scurt timp după incidentul de zilele trecute, atunci când compania s-a ales cu o amendă de 1.000 de euro, pentru că un tren TGV a strivit o pisică în Gara Montparnasse. SNCF a fost sancționată pentru neglijență.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE
HALEP JOACĂ LA PARIS
FACI MAMOGRAFIE CU A.I.
MICROSOFT TRECE ÎNTR-O NOUĂ ERĂ

Citește și