OFF/ON THE RECORD. Dan Barna, invitatul Sorinei Matei, de la 20:00, pe Aleph News

Foto: Aleph News
  • Dan Barna, vicepremier al Guvernului și președinte al USR, este invitatul Sorinei Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD, de la 20:00, pe Aleph News.
  • Dan Barna va vorbi despre ce l-a deranjat la proteste și cine sunt „specialiștii” restricțiilor din România.
  • Președintele USR îi va răspunde Sorinei Matei la întrebări despre scandalurile în care este implicat aproape zilnic Vlad Voiculescu, despre pensiile speciale, dar și despre compromisul pe desființarea SIIJ.

Măsurile de restricție ale Guvernului continuă să genereze nemulțumiri în societate. Dan Barna, vicepremier al Guvernului și președinte al USR, îți spune ce l-a deranjat la proteste și cine sunt „specialiștii” restricțiilor din România.

Despre scandalurile în care este implicat aproape zilnic ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, despre „Lege sau rangă”, despre pensiile speciale, scandalurile în care este implicată Poliția Română, războiul pe legile Justiției, prestația lui Stelian Ion și cea a lui Mihai Badea, președintele Comisiei Juridice, compromisul coaliției pe desființarea SIIJ, DNA, avizul CSM pe trimiterea în judecată a magistraților, decizia CCR pe motivări, Avocatul Poporului și candidatura la Președinție în 2024, afli de la Dan Barna, duminică, de la ora 20:00, în emisiunea OFF/ON THE RECORD pe Aleph News.