• OMS și UNICEF vor să protejeze sănătatea copiilor și lansează un nou curs online pentru ei gratuit.
  • Acest curs oferă o explorare în profunzime a sănătății copiilor din punct de vedere al mediului.
  • Participanții vor obține informații valoroase și strategii practice pentru a-și spori capacitatea în domeniul asistenței medicale.

Într-o societate în care poluarea și schimbările climatice pun din ce în ce mai mult în pericol sănătatea, dezvoltarea și viitorul copiilor, OMS și UNICEF nu stau pe loc și vin cu măsuri de prevenție.

Ce planuri au cele două organizații?

Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF vor să protejeze sănătatea copiilor și lansează un nou curs online pentru ei gratuit. Acest curs își propune să doteze furnizorii de servicii medicale cu datele și resurse esențiale pentru a recunoaște și a atenua eficient aceste riscuri legate de poluare, schimbări climatice. Mai mult de un sfert din toate bolile care afectează copiii cu vârsta sub 5 ani sunt atribuite condițiilor nefavorabile de mediu.

Acest curs oferă o explorare în profunzime a sănătății copiilor din punct de vedere al mediului, acoperind subiecte cheie de interes global, cum ar fi poluarea aerului, schimbările climatice, deșeurile electronice, plumbul, pesticidele și alte pericole care afectează bunăstarea copiilor. Participanții vor obține informații valoroase și strategii practice pentru a-și spori capacitatea în acest domeniu critic al asistenței medicale.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Citește și