• ONU denunță în termeni duri pseudoalegerile organizate de Rusia în Ucraina.
  • SUA dislocă aeronave F-16 în România pentru misiuni de poliție aeriană întărită.
  • Progrese ucrainene tactice pe sectoarele de front din Bahmut și Zaporojie.

Este a doua zi de alegeri locale în Rusia, iar ONU, NATO și majoritatea țărilor occidentale denunță în termeni duri așa-zisele alegeri din teritoriile ocupate. Pe front, Ucraina face progrese tactice la sud de Robotino și Bahmut.

Putin a dat mai multe declarații, dar cred că nici nu trebuie să mai ascultăm explicațiile lui Putin. A distrus o țară. Dacă ne uităm la Ucraina și în special la zonele unde sunt majoritatea vorbitorilor de limba rusă. Acolo sunt și cei mai mulți morți. Le-a dispus complet casele.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

 Putin a adus războiul în Europa. Un asemenea conflict la semna scară, n-a mai fost de la a 2-a conflagrație mondială și Putin amenință întreaga lume cu războiul nuclear. Deci este clar că din foarte multe puncte de vedere a pierdut hărțurile realului. Vorbim despre alegeri. Ele sunt ilegale de la depărtare.

Acest lucru a fost foarte clar spus de către Organizația Națiunilor Unite: sunt clar și fraudate. De exemplu, în regiunea Luhansk, la doar 3 minute de la deschiderea urnelor, peste 50% din populație deja votase. Bănuiesc că vor ajunge la 80-90%, inclusiv în regiuni precum Parsons, unde Rusia controlează mai puțin de jumătate din regiune. Deci, se pare că ucrainenii trec frontiera, votează, și apoi trec înapoi la locul lor de origine.

F16 pentru România

E clar că Putin nu se va opri în acest război și singurul mod de a opri războiul este ca Ucraina să fie ajutată să câștige, fiindcă nu sunt niciun fel de elemente în acest moment că cele două părți, Ucraina și Rusia, ar putea ajunge la un compromis și la un acord de pace în viitorul apropiat. Vedem și faptul că SUA disloca în România, ca să venim și pe teritoriul țării noastre, avioane de luptă F16, asta după ce acea dronă a căzut pe teritoriul țării noastre. Am văzut că am fost și acuzați că tăcem și ar fi trebuit să spunem ceva în legătură cu cu drona aceea. A fost o o întreagă dramă. Cred că vom fi mai apărați dacă vom primi aceste avioane. Aceste avioane vor participa în special la misiuni de poliție aeriană întărită.

Citește și