• Papa Francisc şi-a reluat sâmbătă activităţile după o zi de pauză din cauza unei stări febrile, a precizat Vaticanul.
  • Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, care a fost spitalizat din cauza unei bronşite în urmă cu aproape două luni, are un calendar complet de întâlniri, a mai precizat Vaticanul.
  • Vaticanul a confirmat că papa va prezida duminică Sfânta Liturghie de Rusalii, iar luni se va întâlni cu președintele Italiei, Sergio Mattarella.

Papa Francisc şi-a reluat sâmbătă activităţile după o zi de pauză din cauza unei stări febrile, a precizat Vaticanul, suveranul pontif având în program mai multe audienţe private, scrie presa internațională.

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, care a fost spitalizat din cauza unei bronşite în urmă cu aproape două luni, are un calendar complet de întâlniri, a mai precizat Vaticanul.

Vineri, purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Matteo Bruni, a declarat că papa Francisc şi-a anulat întâlnirile „din cauza unei stări febrile” şi a unei stări generale de oboseală.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Suveranul pontif a participat la opt întâlniri joi şi s-a adresat clericilor, conferinţei episcopale italiene şi unui grup de tineri aparţinând reţelei educative Scholas Occurrentes.

De obicei, papa îşi primeşte interlocutorii – asociaţii, clerici, guvernanţi – în cursul dimineţii, la Vatican, în cadrul audienţelor oficiale, prilej cu care ţine frecvent discursuri, în timp ce după-amiezele sunt consacrate muncii şi audienţelor private.

Liderul de la Vatican ar trebui să oficieze duminică slujba de Rusalii, în Piaţa Sfântul Petru din Roma, precum şi rugăciunea ,,Regina Coeli” , la Vatican.

Luni, are în program o întâlnire cu preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

Citește și

Niksen: Tehnica olandeză de a gestiona stresul care presupune să nu faci nimic

FOTO. Un tablou cu Leonardo DiCaprio s-a vândut cu peste 1 milion de euro la o licitație caritabilă. Ce vedete au participat la eveniment

FOTO|VIDEO. Smiley și Gina Pistol au spus „Da“: primele fotografii de la nuntă