FOTO|VIDEO. Smiley și Gina Pistol au spus „Da“: primele fotografii de la nuntă

  • Gina Pistol și Smiley au devenit astăzi, 27 mai, oficial soț și soție.
  • Smiley și Gina Pistol vor avea petrecerea diseară la Snagov.
  • Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șase ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, Josephine.

Gina Pistol și Smiley au devenit astăzi, 27 mai, oficial soț și soție. După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații la Orangeria Iris, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună»!”, a spus Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

„«DA»-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!” , a spus Smiley.

Într-o locație nouă, de lângă București, gândită precum o seră uriașă, inundată de lumina naturală, îmbrățișată de pădure, cu o grădină aranjată în detaliu, precum o broderie fină, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea, Gina și Smiley își așteaptă prietenii, apropiații și familiile pentru a se bucura împreună de fericitul eveniment, mult așteptat de toată lumea. 

,,A fost odata ca niciodata un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbatorim ca am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! ???? Mulțumesc, @nicubocancea & @ivoweddingplanner , pentru ca ați scris alaturi de noi povestea acestei zile!” , a scris Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șase ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, Josephine.

Citește și

Twitter s-ar putea închide în Europa: Elon Musk nu este de acord cu codul UE împotriva „dezinformării online”

VIDEO. Erdogan se adresează susținătorilor opoziției: „Victoria noastră va fi victoria întregii țări”

VIDEO. Beyonce, mesaj emoţionant pentru Tina Turner la un concert în Paris