• Aproximativ 27% de petreceri sunt planificate pentru sâmbătă.
  • Doar 11% sunt programate pentru luni.
  • Hampshire și Kent se află pe primul loc la egalitate ca fiind cele mai festive comitate, fiecare cu 251 de petreceri stradale.

Mai mult de 3.000 de petreceri de stradă sunt planificate în toată Anglia pentru a marca încoronarea, anunță The Independent. Consiliile din Anglia au aprobat închiderea a 3.087 de drumuri pentru adunările care marchează evenimentul regal, potrivit cifrelor companiei de gestionare a drumurilor One.Network.

Petrecerile vor acoperi un total de 263 de mile, ceea ce este aproximativ echivalent cu distanța de la Westminster Abbey – unde are loc sâmbătă ceremonia de încoronare – până la Land’s End, în Cornwall. Cea mai populară zi pentru petreceri în weekendul de trei zile de sărbătoare este duminică, când vor avea loc 62% dintre acestea.

Aproximativ 27% de petreceri sunt planificate pentru sâmbătă, în timp ce doar 11% sunt programate pentru luni. Hampshire și Kent se află pe primul loc la egalitate ca fiind cele mai festive comitate, fiecare cu 251 de petreceri stradale. O singură cerere de organizare a unei petreceri a fost aprobată de fiecare dintre consiliile Cumberland, Herefordshire, Luton Borough Council și Manchester City Council.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Multe consilii au renunțat la taxele obișnuite pentru petrecerile stradale pentru acest weekend. Toate drumurile închise oficial pentru petrecerile stradale de încoronare din Anglia sunt incluse în aceste cifre, a precizat One.Network.

Analiza nu ia în calcul petrecerile din Scoția, Țara Galilor sau Irlanda de Nord, sau evenimentele neoficiale.

James Harris, directorul executiv al One.Network, a declarat: Este fantastic să vedem că vecinii și comunitățile se unesc pentru a folosi străzile lor pentru petreceri pentru a sărbători încoronarea noului nostru rege. Organizarea unei petreceri de stradă este destul de dificilă, dar consiliile locale ar trebui să primească o mână de ajutor uriașă pentru eforturile lor mari de a facilita această sărbătoare la nivel național. Datorită muncii lor susținute în aprobarea și gestionarea închiderilor de drumuri, țara poate petrece în siguranță, minimizând în același timp deranjul pentru participanții la trafic.”

Citește și