• Doi dintre muncitori au fost salvați în cursul zilei, dar căutările continuă pentru ceilalți patru – toți presupuși morți.
  • Echipele de salvare lucrează pentru a se ocupa de materialele periculoase, iar la fața locului se află anchetatori de accidente.
  • Patru dintre cele șase victime ale prăbușirii podului au fost numite până în prezent.

Cadavrele a două persoane au fost recuperate dintr-o camionetă roșie, care se afla sub apă în locul unde s-a prăbușit podul din Baltimore. Opt muncitori în construcții se aflau pe pod atunci când o navă l-a lovit, aruncându-i în apele de sub el, anunță BBC.

Doi dintre muncitori au fost salvați în cursul zilei, dar căutările continuă pentru ceilalți patru – toți presupuși morți. Echipele de salvare lucrează pentru a se ocupa de materialele periculoase, iar la fața locului se află anchetatori de accidente.

Patru dintre cele șase victime ale prăbușirii podului au fost numite până în prezent. Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, poliția statului Maryland i-a identificat pe Alejandro Hernandez Fuentes, în vârstă de 35 de ani, și Dorlian Ronial Castillo Cabrera, în vârstă de 26 de ani, ca fiind cei doi muncitori recuperați de scafandri din interiorul camionului. Fuentes este originar din Mexic, iar Cabrera este din Guatemala.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Însă scafandrii nu mai pot naviga în siguranță în ape din cauza betonului și a resturilor găsite în râu, a declarat poliția. Ei folosesc acum scanări sonar și cred că vehiculele care ar putea conține alte cadavre sunt înglobate în suprastructura și betonul” care a coborât de pe pod, a declarat un oficial.

Alte două victime dispărute, care sunt presupuse moarte, au fost, de asemenea, numite: Miguel Luna, originar din El Salvador, și Maynor Suazo Sandoval, un cetățean hondurian. Ministerul Afacerilor Externe al Mexicului a declarat anterior că doi dintre cetățenii săi sunt presupuși morți – unul dintre ei fiind identificat acum ca fiind Fuentes – în timp ce un altul a fost salvat din apă.

O persoană care se afla în spital după ce a fost scoasă din apă a fost externată, au declarat oficialii miercuri târziu.

Primii respondenți au petrecut ore întregi marți căutând în apele râului Patapsco cei șase muncitori în construcții, care lucrau la remedierea gropilor de pe pod în jurul orei 01:30 când nava s-a izbit de pod. Paza de coastă americană a întrerupt căutările în jurul apusului soarelui, spunând că, din cauza temperaturilor scăzute ale apei și a orelor trecute, se presupune că muncitorii sunt morți.

Citește și