• Yoga a devenit o sursă de forţă interioară pentru oameni în timpul pandemiei de COVID-19, a declarat premierul indian Narendra Modi.
  • 21 iunie a fost declarată Ziua Internaţională a Yoga de către Naţiunile Unite.
  • Modi: Dacă există amenințări la adresa umanității, yoga ne oferă adesea o cale de sănătate holistică.

Premierul Indiei, Narendra Modi, a declarat în cadrul unui eveniment care a marcat luni dimineață cea de-a șaptea Zi Internațională a Yog că în vremuri dificile de pandemie „Yoga a devenit un mare mijloc de încredere în sine”.

„Astăzi, când întreaga lume se luptă cu pandemia de coronavirus, yoga rămâne o rază de speranță. Chiar dacă în țările din întreaga lume și în India nu au fost organizate evenimente publice majore timp de doi ani, entuziasmul pentru Ziua Yoga nu s-a diminuat”, a declarat Modi, potrivit indianexpress.com.

Premierul Modi a mai spus că Yoga „va continua să joace un rol preventiv, dar și de promovare a sănătății maselor”. „Dacă există amenințări la adresa umanității, yoga ne oferă adesea o cale de sănătate holistică. Yoga ne oferă, de asemenea, un mod de viață mai fericit. Sunt sigur că yoga va continua să joace rolul său preventiv, precum și de promovare în asistența medicală a maselor”, a adăugat Modi.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În timpul evenimentului, prim-ministrul a lansat, de asemenea, o aplicație, denumită mYoga, care va fi disponibilă în întreaga lume. „În colaborare cu OMS, India a făcut un alt pas important. Vom lansa aplicația mYoga, care va avea videoclipuri de instruire yoga în diferite limbi pentru oamenii din întreaga lume. Acest lucru ne va ajuta să realizăm motto-ul nostru ‘O lume, o sănătate'”, a adăugat el.