• Mașina omului de afaceri a explodat în parcarea unui supermarket din Arad
  • Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est
  • Acesta mai avea afaceri în zona transporturilor și în cea a parcurilor fotovoltaice

Ioan Crișan, omul de afaceri asasinat în Arad, pe lângă ferma de pești africani, avea și businessuri în zona transporturilor și în cea a parcurilor fotovoltaice. Cei care l-au cunoscut pe Crișan spun că Aradul nu este Sicilia, iar problemele afaceristului nu puteau veni de la ferma de pești.

„Am fost acolo, am văzut mașina, deci se vede clar că a fost ceva explozibil acolo. Și eu sunt cât de cât șocat de ce aud. Nici nu-mi vine să cred că în județul nostru s-a putut întâmpla așa ceva. Noi n-am mai avut cazuri din acestea în Arad. Noi știm că județul Arad este un județ sigur. Nu-mi vine să cred că este o problemă de reglare de conturi, mai ales cu un afacerist mic. Dar Dumnezeu știe, vedeți dumneavoastră, zici că-i cunoști pe oameni și după aia afli tot felul de lucruri care te șochează și nu-ți vine să crezi dar se pot întâmpla tot felul de lucruri”, a spus Marinel Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Marinel Cionca, șeful Consiliului Județean Arad, îl cunoștea pe Ioan Crișan, de pe vremea când era deputat în zonă. Îl știe și pe fostul ginere al omului de afaceri și pe fata lui. Președintele Consiliului Județean crede totuși că totul i se trage de la camioanele de transport.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

„Știu că are câteva tiruri, dar nu era un jucător important, dar totuși cred că problema i se trage de la transport nu de la pește, hai să fim serioși, ce problemă poate să fie la pește? Că aici nu e legat de bani. Noi avem oameni bogați, gândiți-vă! Noi avem fabrica de vagoane, adică oameni foarte, foarte bogați și nu i se întâmplă niciunuia așa ceva. La noi aici e o zonă de frontieră în care poți să transporți orice: de la imigranți, la droguri, la țigări. Chiar acum au fost niște confiscări de țigări. Deci poate să fie în zona asta ceva, dar chiar să ajungi să omori un om pentru așa ceva, mi se pare prea mult”, a adăugat Marinel Cionca.