• Primăria Sectorului 1 dezminte informația vehculată în spațiul public, conform căreia, a fost amendată de Garda de Mediu.
  • Instituția a confirmat, însă, că reprezentanții Gărzii Naţionale de Mediu au fost în control la Primăria Sectorului 1, dar nu au aplicat nicio amendă.
  • De altfel, informația a fost confirmată și de șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. El afirmă că Primăria sectorului 1 a fost amendată, dar nu cu suma de 200.000 de lei

Primăria Sectorului 1 dezminte informația vehculată în spațiul public, conform căreia, a fost amendată de Garda de Mediu.

„Garda Naţională de Mediu nu a amendat Primăria Sectorului 1. În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora Primăria Sectorului 1 ar fi fost amendată de Garda Națională de Mediu cu suma de 200.000 de lei, administrația locală a Sectorului 1 face următoarele precizări: Informațiile apărute la diverse posturi de televiziune sunt false”, conform unui anunț publicat pe Facebook de Primăria Sector 1.

Instituția a confirmat, însă, că reprezentanții Gărzii Naţionale de Mediu au fost în control la Primăria Sectorului 1, dar nu au aplicat nicio amendă.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

De altfel, informația a fost confirmată și de șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. El afirmă că Primăria sectorului 1 a fost amendată, dar nu cu suma de 200.000 de lei.

„Vorbim de controale tematice care au avut loc la toate primăriile din Capitală și la toate firmele de salubritate. Luni am declanșat controale peste tot nu doar la Primăria Sectorului 1. Amenzi s-au dat dar nu e vorba despre sumele vehiculate. Vom transmite toate aceste detalii în cursul zilei de azi”, a spus Berceanu, la buletindebucurești.ro