• Înseamnă foarte mult pentru noi toți”, a spus prințul, la o strângere de fonduri în scop caritabil.
  • Cu o oarecare ironie, prințul William a glumit pe seama naturii evenimentului pentru această revenire la îndatoririle oficiale.
  • Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă medical, așa că m-am gândit să vin la o funcție a ambulanței aeriene pentru a scăpa de toate acestea!”, a declarat prințul.

Prințul de Wales și-a exprimat recunoștința pentru mesajele amabile de susținere pentru Catherine și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile”. Acestea au fost primele comentarii publice ale Prințului William de la diagnosticul de cancer pentru tatăl său, Regele Charles, scrie The Independent.

Înseamnă foarte mult pentru noi toți”, a spus prințul, la o strângere de fonduri în scop caritabil pentru Ambulanța Aeriană din Londra. Tom Cruise a fost, de asemenea, invitat, prințul cerându-i să nu împrumute” niciunul dintre elicoptere.

Cu o oarecare ironie, prințul William a glumit pe seama naturii evenimentului pentru această revenire la îndatoririle oficiale, după ce știrile despre familia regală au fost dominate de boala tatălui său și de recuperarea soției sale Catherine după o operație abdominală.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă medical, așa că m-am gândit să vin la o funcție a ambulanței aeriene pentru a scăpa de toate acestea!”, a declarat prințul.

Regele Charles al III-lea a rupt și el tăcerea publică miercuri seară pentru a face o declarație cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a independenței fostei colonii britanice Grenada. Regele și-a cerut scuze pentru că nu a putut vizita insula din Caraibe, făcând referire la mâncarea națională a Grenadei, o tocană cunoscută sub numele de Oil Down”.

Între timp, Prințul Harry a luat un zbor înapoi acasă, în California, la doar 26 de ore după ce a sosit pentru a-și vizita tatăl în urma diagnosticului șocant de cancer al lui Charles. Ducele de Sussex a fost văzut pe aeroportul Heathrow din Londra miercuri după-amiază, înainte de a se îmbarca în avionul de întoarcere în SUA, după ce ar fi petrecut noaptea la un hotel din Londra.

Citește și: