• Prima persoană din Danemarca vaccinată cu serul Pfizer/BioNTech este un bărbat în vârstă de 79 de ani.
  • Leif Heiselberg a făcut o remarcă amuzantă medicului care l-a vaccinat.
  • „Dacă nu funcționeaza, mă întorc și te bântui”, i-a spus bătrânul medicului.

Primul cetățean danez care s-a vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 este Leif Heiselberg, un bărbat în vârstă de 79 de ani. Bătrânul a primit noul vaccin produs de Pfizer/BioNTech pentru coronavirus, iar după ce i s-a administrat serul a glumit cu un medic. „Sper ca vaccinul să funcționeze, altfel, voi veni și te voi bântui”, a glumit bătrânul cu medicul care i-a administrat serul anti-COVID.

Bărbatul a spus că este nerăbdător să-și poată îmbrățișa din nou nepoții. „Este o bucurie pentru mine că voi termina în curând cu toate acestea, că poate voi putea să-i îmbrățișez din nou nepoții mei”, a spus Leif Heiselberg, potrivit thelocal.dk.

Prima vaccinare din Danemarca, „o realizare gigantică”

Leif Heiselberg a primit prima doză la Ældrecenter Øst, o casă de îngrijire pentru bătrâni din Odense, pe insula Funen.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Thomas Senderovitz, directorul agenției daneze de medicamente, a numit prima vaccinare „o realizare gigantică”. „Este aselenizarea timpului nostru”, a spus el. Danemarca a primit, sâmbătă, 9.750 de doze de vaccin, iar dozele le-au fost trimise către casele de îngrijire a persoanelor vârstnice din fiecare dintre cele cinci regiuni ale țării. Cei care primesc serul în această săptămână vor necesita o a doua injecție peste două săptămâni.