• Prințul de Wales a lăudat activitatea altor membri ai Familiei Regale care pun în evidență” cauze importante.
  • O cauză asupra căreia vrea să se concentreze este cea a persoanelor fără adăpost.
  • Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că aceste comentarii au fost extrem de semnificative”.

Prințul William a ținut un discurs pentru a fi rege, insistând că vrea să meargă mai departe” decât familia sa și să aducă o schimbare reală în cauzele pe care le susține, susține Daily Mail.

Prințul de Wales a lăudat activitatea altor membri ai Familiei Regale care pun în evidență” cauze importante, dar a insistat că vrea să facă mai mult decât să fie” doar un patron. O cauză asupra căreia vrea să se concentreze este cea a persoanelor fără adăpost, spunând că vrea să ajute la construirea de locuințe și să ofere sprijin pentru sănătate mintală, educație și oportunități de angajare.

Acest lucru vine în contextul în care prințul și soția sa, Kate Middleton, continuă să își intensifice aparițiile publice, iar William își stabilește agenda cu privire la ce fel de rege vrea să fie. Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că aceste comentarii au fost extrem de semnificative”, adăugând că criticile la adresa monarhiei pun la îndoială ceea ce realizează de fapt familia regală”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

De asemenea, Fitzwilliams a afirmat că limbajul lui William arată cum acesta consideră că este esențial ca monarhia să se reconecteze cu tinerii, unde sprijinul său este în prezent slab”. De asemenea, el a subliniat că William a spus că provocarea de a aboli lipsa de adăpost va fi lucrarea vieții sale”, iar răposata sa mamă Diana ar fi fost fără îndoială de acord”.

Fitzwilliams a mai spus că opiniile sale private cu privire la descrierea făcută de ministrul de interne Suella Braverman despre persoanele fără adăpost din corturi ca fiind o alegere de stil de viață” pot fi doar imaginate”.

Citește și