• Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, spune că PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD.
  • PSD va declanșa „un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor”.
  • PSD a făcut această amenințare dacă premierul Florin Cîțu și reprezentanții guvernului nu vor discuta cu social democrații Planul Național de Redresare și Reziliență.

Prin vocea lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD, social-democrații au tranmis că vor declanșa „un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor”, dacă premierul Florin Cîțu și reprezentanții guvernului nu vor discuta cu social democrații Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Iohannis şi Guvernul lui să înţeleagă bine: PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD. PSD a propus de mai multe ori Guvernului să lupte cu pandemia umăr la umăr, într-un efort politic comun. Le-am întins mâna din respect pentru români şi sănătatea lor, dar Iohannis şi liberalii lui au refuzat. Aşteptăm dialogul privind PNRR, dar dacă aroganţa lor incompetentă îl va bloca, vom declanşa un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor. Nu-i vom lăsa pe liberali şi userişti să facă harcea-parcea PNRR-ul, pentru că aşa cum am mai spus, nu este al lui Cîţu şi al camarilei lui din Guvern, ci al românilor”, a spus Paul Stănescu într-un comunicat transmis de PSD.

„Campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiţie politică”

Mai mult, Paul Stănescu afirmă că PSD este cel mai mare partid şi că aleşii PSD au fost ignoraţi de şeful statului, iar acum „bate la uşa lor”, în lipsa unui dialog cu PSD.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

„Iar acum, campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiţie politică. Fiind strâns cu uşa de îndeplinirea planului de 5 milioane de români vaccinaţi, vrea cu orice preţ un trofeu. Aşa a ajuns la concluzia că şi primarii PSD ar fi buni la ceva. După ce au fost ignoraţi atâta timp, în toată această perioadă, bate la uşa lor, dar prin cea din dos, fără să aibă un dialog cu PSD. Dacă nu a înţeles nici până acum cu aroganţa sa prezidenţială că cel mai mare partid din România, cel care a câştigat alegerile parlamentare, care are cei mai mulţi aleşi locali şi parlamentari, nu poate fi ignorat, înseamnă că suferă de miopie politică gravă”, a mai transmis secretarul general al PSD.