• O nouă întâlnire între Ciolacu și Ciucă va avea loc miercuri.
  • Problema candidatului comun la Președinție n-ar fi fost tranșat între cele 2 partide.
  • AUR, USR și UDMR nu sunt de acord cu comasarea alegerilor.

Ieri, PSD și PNL au anunțat oficial că nu se mai întâlnesc și că alegerile comasate au rămas pe hold. Astăzi, ambele partide au informat pe surse că, până la urmă, alegerile vor fi comasate, dar comasarea s-a schimbat puțin.

Trebuie să dea o decizie până pe 10 martie. Suntem pe 19 februarie, dar comasarea, așa cum vedem, nu e nici călare, nici pe jos. I-au anunțat strategic ieri, când nu are loc acea întâlnire preconizată între Ciucă și Ciolacu, pentru ca să nu mai existe presiune a presei. Pe ce s-a stabilit la acea întâlnire? Se pare că întâlnirea, într-adevăr, asta spun și surse din PNL și din PSD, a avut loc, s-a terminat târziu, aseară, și au stabilit o altfel de comasare.

Adică alegerile locale să fie comasate cu europarlamentarele, adică localele să fie devansate pentru iunie, dar comasarea asta este și împreună și separată, adică la alegerile europarlamentare PSD și PNL. Astea sunt informațiile de la această oră.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Liberalii și chiar și președintele Iohannis au spus că Președinția României nu se negociază la masa verde, ca atare, au stabilit cumva că dacă există un candidat comun al acestei alianțe să fie stabilit, eventual prin sondaje după 9 iunie.

Citește și