• PSD și PNL vor avea candidaturi comune la primăriile din sectoarele 1, 2 și 5.
  • Ciolacu și Nicolae Ciucă n-au identificat încă candidatul comun pentru PMB.
  • Coaliția testează arhitecți pentru candidatura la PMB.

După o nouă ședință de 5 ore, liderii coaliției Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au stabilit că vor avea totuși candidat comun la Primăria Generală a Capitalei, dar încă nu îl găsesc. Iar dacă candidatura la Primăria Bucureștiului va fi comună, comune vor fi și candidaturile pentru primăriile de sector. Că altfel, vom ajunge de la nebunie la balamuc, așa cum spunea un lider PSD.

Coaliția va avea candidat comun? Pe cine?

Acum două săptămâni voiau candidat comun, săptămâna trecută voiau candidați separați, acum vor iar candidat comun. S-au înțeles doar orientativ la cine ar fi candidații de sector. Dacă merg în comun la candidații pentru sectoare, trebuie să meargă în comun și la candidatul pentru Primăria Capitalei. Atât pentru PSD și PNL, în poll-position ar fi Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar. El spune că nu ar vrea, ulterior a spus că totuși nu a dat un răspuns coaliției.

Următoarea opțiune ar fi Tiberiu Florescu, arhitect și prorector la Universitatea de Arhitectură din București. Pentru că PSD a venit cu un arhitect și PNL a venit cu un alt arhitect, Marian Moiceanu, rectorul Universității de Arhitectură din București.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și