• Raed Arafat îndeamnă oamenii să raporteze dacă clienții dintr-un restaurant nu sunt verificați înainte să intre.
  • Raed Arafat: „Dacă vrei ca entitatea ta să funcționeze mai departe, dacă interesul tău este într-adevăr să faci bani din unitatea ta și să nu o închizi”.
  • Raed Arafat: „Și asta nu este pâră”.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că dacă ne aflăm la o petrecere într-un restaurant și observăm că oamenii nu sunt verificați conform regulilor impuse pentru stoparea pandemiei de coronavirus, am putea anunța autoritățile.

Mai mult, Raed Arafat, a declarat că: „Dumneavoastră, ca și client, puteți să faceți un singur lucru: dacă vedeți cî lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunțați. Și asta nu este pâră”.

„Personalul tău trebuie să fie vaccinat, ideal. Nu – atunci minim să fie testat periodic. Dacă vrei ca entitatea ta să funcționeze mai departe, dacă interesul tău este într-adevăr să faci bani din unitatea ta și să nu o închizi.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Dacă ai cinci ospătari și unul nu-l testezi, și este nevaccinat și mai sunt doi nevaccinați și transmit boala, nu mai ai niciunul, gata, ai închis. Partea asta este obligativitatea celor care rulează astfel de activități.

Dumneavoastră n-aveți cum să-i identificați pe ei, dar dumneavoastră, ca și client, puteți să faceți un singur lucru: dacă vedeți că lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunțați. Și asta nu este pâră, nu este absolut deloc cum o să aud mulți care spun:’Arafat îi învață pe oameni să anunțe când văd nereguli’. Este normal”, a declarat șeful DSU.