• Lucian Bode o ironizează pe Șoșoacă, după ce s-a plâns că a fost bruscată de bodyguarzi, la Institutul „Marius Nasta”.
  • După incidentul cu flamă deschisă la generatorul unității mobile ATI de la „Marius Nasta”, în curtea institutului și-a făcut apariția Diana Șoșoacă.
  • Diana Șoșoacă s-a enervat în momentul în care o persoană de la paza spitalului a încercat să o împiedice să înainteze în curtea spitalului.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a ironizat-o pe senatoarea Diana Șoșoacă, după ce s-a plâns că ar fi fost bruscată de bodyguarzii de la spitalul Marius Nasta.

Jurnaliștii l-au întrebat luni pe ministrul de Interne cum comentează acuzațiile Dianei Șoșoacă.

„S-a împiedicat sau de ce? Nu știu”, a spus Lucian Bode.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

După incidentul cu flamă deschisă la generatorul unității mobile ATI de la „Marius Nasta“, în curtea institutului și-a făcut apariția Diana Șoșoacă.

Nervoasă, fără să poarte mască și făcând live pe Facebook, senatoarea a apărut în fața ministrului Sănătății, chiar după ce Vlad Voiculescu făcuse declarații cu privire la incidentul care vine după ce zeci de oameni au murit în urma celor două incendii produse în unități de terapie intensivă de la spitale Covid – Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și „Matei Balș“.

Scandalizată de faptul că bodyguarzii nu îi dădeau voie să intre în Institut, Diana Șoșoacă a continuat scandalul, urmând o altercație fizică cu aceștia, dar și amenințări.

Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păți ce va păți un om care se opune unui demnitar!“, l-a amenințat Șoșoacă pe unul din bărbații de la pază.