• Un autoturism a luat foc în urma unei explozii în Arad
  • SRI se implică în ancheta deschisă în cazul afaceristului mort în explozie la Arad
  • „Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, a transmis SRI

Serviciul Român de Informații a transmis că se implică în ancheta desfățurată de Poliția Română și Serviciul de Criminalistică în cazul afaceristului mort în explozie la Arad.

„SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea”, se arată în comunicatul emis de autorități.

De asemenea, SRI anunță că primele cerceterăi exclud ipoteza unui atentat terorist. „Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, se mai arată în mesaj.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Locatarii de la blocurile din zonă sunt audiați, iar unul dintre ei a spus ca a văzut un bărbat care făcea ceva la mașină, cu câteva minute înainte de explozie.

Un autoturism a luat foc în urma unei explozii în Arad. La volanul mașinii se afla Ioan Crișan, om de afaceri din Arad și patronul unei firme piscicole.