• Relația fostului președinte Donald Trump cu fiica sa Ivanka s-a rupt „grav” când a apărut vestea că aceasta ar fi avut o prietenie nedezvăluită cu Christopher Steele.
  • Steele a făcut aceste declarații într-o declarație a unui martor, ca parte a procedurilor judiciare din Londra, unde Trump dă în judecată compania de informații a lui Steele.
  • Trump, la rândul său, a respins mărturia lui Steele, inclusiv comentariile despre Ivanka.

Relația fostului președinte Donald Trump cu fiica sa Ivanka s-a rupt „grav” când a apărut vestea că aceasta ar fi avut o prietenie nedezvăluită cu Christopher Steele, a declarat marți fostul agent MI6.

Steele a făcut aceste remarci într-o declarație a unui martor, ca parte a procedurilor judiciare din Londra, unde Trump dă în judecată compania de informații a lui Steele pentru dosarul acum notoriu despre Trump pe care Steele l-a scris în 2016, după cum a raportat Associated Press.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Trump, la rândul său, a respins mărturia lui Steele, inclusiv comentariile despre Ivanka.

Dosarul a fost examinat îndeaproape de FBI în cadrul anchetei Trump-Rusia. Aceste eforturi au fost ele însele supuse unei investigații din 2019 de către inspectorul general al DOJ, Michael Horowitz.

„I-am informat că am avut de fapt o relație de prietenie și profesională cu Ivanka Trump… de câțiva ani”, a spus Steele în declarația sa de marți, potrivit The Times of London.

El a vizitat chiar un membru al familiei, ulterior dezvăluit că este Ivanka, la Trump Tower, se arată într-un raport.

Citește și: