• Primăria ne sfătuiește să venim fără mașină la petrecere, pentru că transportul în comun va funcționa, astfel încât să ajungem acasă pentru a continua Revelionul.
  • Metroul va circula între orele 23.00-02.00 la un interval de aproximativ zece minute.
  • Primăria sectorului 3 a anunțat că vom avea mai multe artere închise la trecerea în noul an.

Noaptea dintre ani vine cu petrecere în aer liber in București, dar și cu restricții de trafic. Parcul Titan va fi polul petrecerii de Revelion în aer liber anul acesta. Primăria sectorului 3 a anunțat că vom avea mai multe artere închise la trecerea în noul an.

Astfel, începând cu ora 23, în această seară și până la ora 1, pe 1 ianuarie, bulevardul Liviu Rebreanu va fi închis pe segmentul cuprins între str. Câmpia Libertății și bd. Nicolae Grigorescu, strada Câmpia Libertății va fi închisă segmentul cuprins între str. Baba Novac și bd. Liviu Rebreanu, iar strada Lunca Bradului va fi restricționată pe segmentul cuprins între bd. Liviu Rebreanu și bd. Nicolae Grigorescu.

Primăria ne sfătuiește să venim fără mașină la petrecere, pentru că transportul în comun va funcționa, astfel încât să ajungem acasă pentru a continua Revelionul. Metroul va circula între orele 23.00-02.00 la un interval de aproximativ zece minute, iar între orele 02.00-05.00, la un interval de circa 20 de minute. De asemenea, la data de 1 ianuarie 2024, liniile de transport public ale STB vor funcționa conform programului unei zile de duminică.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Pe 31 decembrie începând cu ora 23.00 până pe 1 ianuarie 2024 la ora 01.00, cu excepția tramvaielor, circulația rutieră va fi restricționată pe:

  • Bd. Liviu Rebreanu (segmentul cuprins între str. Câmpia Libertății și bd. Nicolae Grigorescu);
  • Str. Câmpia Libertății (segmentul cuprins între str. Baba Novac și bd. Liviu Rebreanu);
  • Str. Lunca Bradului (segmentul cuprins între bd. Liviu Rebreanu și bd. Nicolae Grigorescu)

Citește și