• Traficul este restricționat în unele zone ale Capitalei azi și mâine pentru desfășurarea unor manifestări publice de comemorare a celor 34 de ani de la Revoluția din 1989.
  • Vineri, între orele 10:30 – 12:50, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Dorobanţilor, segmentul cuprins între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi.
  • Între orele 11:30 – 14:30 se va restricţiona traficul rutier pe bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi str. Batiştei.

România democrată de azi împlinește 34 de ani, câți s-au scurs de la revoluție. Așa ca traficul este restricționat în unele zone ale Capitalei azi și mâine pentru desfășurarea unor manifestări publice de comemorare a celor 34 de ani de la Revoluția din 1989.

Joi şi vineri, în Bucureşti se vor desfăşura manifestări publice de comemorare a 34 de ani de la Revoluţia din 1989, iar traficul va fi restricţionat în unele zone ale Capitalei.

Astfel, joi, în 21 decembrie, între orele 09:30 – 10:30, sunt programate depuneri de coroane şi ceremonii militare şi religioase la troiţa de la crematoriul Cenuşa Bucureşti din Calea Şerban Vodă nr. 183. Între orele 08:45 – 11:10 se va restricţiona traficul rutier pe Calea Şerban Vodă, perimetrul cuprins între Şos. Olteniţei şi strada care face legătura între Calea Şerban Vodă şi Şos. Viilor. Totodată, se va interzice staţionarea autovehiculelor în această zonă.

Recomandări

6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ
CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
CE E MAREA EXTENUARE
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT

De asemenea, între orele 11:30 – 14:30 se va restricţiona traficul rutier după cum urmează: bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi str. Batiştei, sensul de deplasare către Piaţa Romană; bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulaţie, între str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, sensul de deplasare spre Piaţa Unirii; bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulaţie, între str. Batiştei şi str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piaţa Romană. Începând cu ora 13:00, la Troiţa de la Sala Dalles – ceremonie de depuneri de coroane şi jerbe; între orele 13:40 – 14.00, la Troiţa de la Piaţa Romană – depuneri de coroane şi ceremonie militară.

Vineri, în 22 decembrie, activităţile se vor desfăşura după cum urmează: începând cu ora 09:00, la Monumentul pentru „Cinstirea Eroilor” din Piaţa Revoluţiei, pe trotuar – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 07:30 – 10:00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluţiei Române din Piaţa Revoluţiei (banda adiacentă pistei de biciclete, segmentul cuprins între str. Dem. I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu). Începând cu ora 10:00, la Sala Radio din str. General Berthelot – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară. Între orele 09:30 – 11:00 se va restricţiona traficul rutier pe str. GeneralBerthelot. De la ora 11:00, la Troiţa din faţa TVR – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară. Îîncepând cu ora 11.30, la Troiţa Paraşutiştilor din curtea TVR – depuneri de coroane şi ceremonie religioasă/ militară.

Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 10:30 – 12:50, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Dorobanţilor, segmentul cuprins între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi, pe sensul de deplasare către Piaţa Dorobanţi, precum şi pe str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Citește și