• Apelul, o aparentă imitație sau o manipulare digitală a vocii președintelui, spune: „Votarea de marți le permite republicanilor să îl aleagă din nou pe Donald Trump”.
  • Vocea din mesaj este familiară – chiar și prezidențială – deoarece este o aparentă imitație sau manipulare digitală a vocii lui Biden.
  • „Ce grămadă de malarkey”, începe mesajul vocal, reluând un termen preferat pe care Biden l-a rostit înainte.

Un democrat din New Hampshire intenționează să depună o plângere la procurorul general al statului pentru un apel automat care pare să încurajeze susținătorii președintelui Joe Biden să nu voteze la prezidențialele de marți, relatează NBC News.

Vocea din mesaj este familiară deoarece este o aparentă imitație sau manipulare digitală a vocii lui Biden. „Ce grămadă de malarkey”, începe mesajul vocal, reluând un termen preferat pe care Biden l-a rostit înainte. Mesajul spune că „este important să-ți păstrezi votul pentru alegerile din noiembrie”.

Campania Biden, care spune că nu este implicată în efortul de înscriere din New Hampshire, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii. Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump a negat orice legătură cu apelul, spunând: „Noi nu avem nimic de-a face cu asta”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și