„Robocall” Biden le spune democraților din New Hampshire să nu voteze marți

WASHINGTON, DC - DECEMBER 13: U.S. President Joe Biden arrives for a meeting of his National Infrastructure Advisory Council in the Indian Treaty Room of the Eisenhower Executive Office Building on December 13, 2023 in Washington, DC. President Biden talked about his administration's success in passing the $1 trillion Bipartisan Infrastructure Law, legislation that is "not just about building infrastructure," he said. "It’s about building better infrastructure.” Chip Somodevilla/Getty Images/AFP (Photo by CHIP SOMODEVILLA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Un democrat din New Hampshire intenționează să depună o plângere la procurorul general al statului pentru un apel automat care pare să încurajeze susținătorii președintelui Joe Biden să nu voteze la prezidențialele de marți, relatează NBC News.

Vocea din mesaj este familiară deoarece este o aparentă imitație sau manipulare digitală a vocii lui Biden. „Ce grămadă de malarkey”, începe mesajul vocal, reluând un termen preferat pe care Biden l-a rostit înainte. Mesajul spune că „este important să-ți păstrezi votul pentru alegerile din noiembrie”.

Campania Biden, care spune că nu este implicată în efortul de înscriere din New Hampshire, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii. Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump a negat orice legătură cu apelul, spunând: „Noi nu avem nimic de-a face cu asta”.

Citește și

Exit mobile version