• Spania este cea mai votată destinație de nomazii digitali.
  • România se află pe locul 3 în preferințele celor care muncesc de la distanță.
  • Cei mai mulți nomazi digitali aleg SUA, Spania și Tailanda.

România este în topul țărilor recomandate pentru munca la distanță în 2024. Primul loc este ocupat de Spania, iar țara noastră este aleasă de nomazi înaintea unor destinații precum Croația sau Dubai.

Conform evaluării și clasificării efectuate de Digital Nomad Index de către VisaGuide, Spania, cu 4,5 puncte, este cea mai bună țară din lume pentru acești nomazi digitali. Urmează Argentina cu un scor de 3,72. România, Emiratele Arabe Unite și Croația se situează pe locul trei, al patrulea și, respectiv, al cincilea.

România este o destinație din ce în ce mai populară printre nomazii digitali datorită calității sale excelente a vieții. Această țară din Europa de Est are multe de oferit celor care caută o experiență unică în timp ce lucrează online. Apreciază cultura, viteza internetului și facilitățile fiscale de care se pot bucura pana la 183 de zile in decurs de 12 luni consecutive de ședere în țara noastra.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Statele Unite au fost cea mai vizitată țară de nomazii digitali din martie 2023, reprezentând aproximativ 15% din călătoriile nomazii digitali intervievați din întreaga lume. Urmeaza Spania, Tailanda, UK, Germania.

Citește și