• România riscă să piardă 500 de milioane de euro pentru neîndeplinirea unui jalon din PNRR.
  • Premierul a fost întrebat joi despre cererea Comisiei Europene care priveşte jalonul 206 din PNRR, cu privire la impozitarea microîntreprinderilor.
  • El a anunţat că va avea în următoarea perioadă o discuţie cu cei afectaţi.

România riscă să piardă 500 de milioane de euro pentru neîndeplinirea unui jalon din PNRR, dacă nu se va ajunge la un acord cu Comisia Europeană, a anunţat joi premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a fost întrebat joi despre cererea Comisiei Europene care priveşte jalonul 206 din PNRR, cu privire la impozitarea microîntreprinderilor.

„Toate aceste lucruri sunt trecute în PNRR nu de către Marcel Ciolacu, sunt trecute de către domnul prim-ministru Cîţu şi cu domnul Ghinea, dânşii au semnat aceste lucruri în PNRR. Că au uitat să vă anunţe şi pe dumneavostră, fiindcă erau secrete, ce-au trecut în jalonul 206 asta e cu totul altceva. Sunt într-un dialog cu Comisia şi încercăm să găsim soluţiile cele mai bune”, a spus Ciolacu.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Dacă nu ajungem la un acord, România riscă să piardă 500 de milioane pentru neîndeplinirea acestui jalon”, a precizat premierul.

El a anunţat că va avea în următoarea perioadă o discuţie cu cei afectaţi.

Citește și