• Rudy Farias avea 17 ani când a dispărut în mod misterios lângă casa familiei sale, când își plimba câinii.
  • Alarma a fost trasă imediat ce câinii lui s-au întors acasă fără adolescent.
  • Băiatul era bătut și învinețit când a fost găsit.

Un băiat de 25 de ani dispărut din Houston când își plimba câinii a fost găsit în viață după ce a dispărut în 2015. Băiatul purta încă colierul fratelui său mort și se află în prezent în spital, spune familia sa. Băiatul nu poate vorbi, informează The New York Post.

Rudy Farias, care a dispărut în 2015 în timp ce își plimba câinii, a fost găsit de un bărbat care a sunat la 911, potrivit mamei sale, Janie Santana. Băiatul era bătut și învinețit. „Fiul meu Rudy primește îngrijirea de care are nevoie pentru a-și depăși trauma, dar în acest moment este nonverbal și nu este capabil să comunice cu noi”, a spus Santana într-o declarație.

„Solicităm confidențialitate în această perioadă dificilă, dar vom împărtăși mai multe detalii pe măsură ce Rudy continuă să se vindece”, a spus ea, adăugând că familia nu are detalii suplimentare despre caz sau unde se află Farias de opt ani. Farias avea 17 ani când a dispărut în mod misterios lângă casa familiei sale. Alarma a fost trasă imediat ce câinii lui s-au întors acasă fără adolescent.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Mama lui Faris a spus că a purtat întotdeauna un colier care i-a aparținut fratelui său, care a murit într-un accident de motocicletă în 2011.Când Farias a fost găsit acoperit de tăieturi și vânătăi în afara unei biserici, încă purta același colier, a declarat Santana pentru ABC 13.

Santana a spus că Farias, care abia a vorbit de când a fost găsit, continuă să se țină de lanțul. Ea a spus că este capabil să spună doar câteva cuvinte.

La momentul dispariției sale, Farias suferea de depresie, PTSD și anxietate, a declarat Texas EquuSearch în 2015. „Este posibil să fie dezorientat deoarece nu și-a luat medicamentele”, a spus organizația la acea vreme, în timp ce a lansat o căutare pentru Farias. Mama lui Farias a spus că crede că fiul ei, care sângera din cap când a fost găsit lângă o biserică, ar fi putut fi abuzat.

Citește și