• Un bărbat și o femeie care se aflau într-un vehicul care traversa podul au fost uciși de explozie.
  • Este vorba despre un locuitor din Krasnodar Krai. A început o anchetă la domiciliul său. Se examinează traseul vehiculului și documentele relevante, a declarat comitetul.
  • Comitetul nu a oferit detalii despre cea de-a treia victimă.

Trei persoane au fost ucise de explozia produsă sâmbătă pe podul care leagă Rusia de Crimeea, a anunțat Comitetul de Investigații al Rusiei. Potrivit rapoartelor preliminare, victimele se aflau într-un vehicul aflat în apropiere în momentul în care s-a produs explozia.

În acest moment, trupurile a două victime – un bărbat și o femeie – au fost recuperate din apă. Identitățile lor sunt în curs de stabilire, se arată în comunicatul agenției.

Comitetul de Investigații a mai informat că anchetatorii din Crimeea au identificat proprietarul camionului care a explodat. Este vorba despre un locuitor din Krasnodar Krai. A început o anchetă la domiciliul său. Se examinează traseul vehiculului și documentele relevante, a declarat comitetul.

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÎN TEHERAN
SPUNEM ADIO ZBORURILOR LOW COST?
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CE FACE UN LIDER BUN?
CÂT MAI SCADE INDUSTRIA ROMÂNIEI?

Oficialii ruși nu au menționat ce s-a întâmplat cu șoferul camionului. În înregistrările video ale incidentului, acesta pare să fi fost ucis.

Comitetul Național Antiterorism din Rusia a declarat că un camion-capcană a provocat incendiul a șapte vagoane care transportau combustibil, ceea ce a dus la prăbușirea parțială a două secțiuni ale podului”. Un bărbat și o femeie care se aflau într-un vehicul care traversa podul au fost uciși de explozie, iar cadavrele lor au fost recuperate, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei. Acesta nu a oferit detalii despre cea de-a treia victimă.