Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a mers la institutul Matei Bals, însă nu a putut intra deoarece jandarmii i-au interzis accesul.

Este inacceptabil ce se întâmplă. Avem spitale care s-au transformat în crematorii. Avem un guvern care e preocupat mai mult de masca lui Șoșoacă și de dosarul meu medical. Avem un profesor doctor Streinu Cercel care e mai preocupat de titulatura sa”, a acuzat senatoarea AUR în fața institutului Matei Balș.

Toți parlamentarii trebuie să fie aici, noi suntem reprezentanții poporului”, a continuat Diana Șoșoacă, apostrofată de unul dintre oamenii aflați în fața spitalului.

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÎN TEHERAN
SPUNEM ADIO ZBORURILOR LOW COST?
ȘICANELE DINTRE BIDEN ȘI TRUMP CONTINUĂ
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CE FACE UN LIDER BUN?

Ulterior, senatoarea AUR a avut și câteva intervenții la televiziunile de știri – a cerut demisia lui Arafat la Antena 3 și a declarat că „speră că a fost un accident” la România TV, cerând și demisia întregului guvern Cîțu.

Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie, și demisia principală este a domnului Raed Arafat. Se pare că dânsul nu cade niciodată. Domnul Raed Arafat se ocupă mai mult de cum să abuzeze poporul român decât cum să-și facă treaba”, a declarat senatoarea AUR la Antena 3.

Ea a continuat atacurile și în intervenția avută la România TV.

„Să sperăm că a fost doar un accident și nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiția mea”, a declarat Diana Șoșoacă, care a cerut și demisia întregului guvern Cîțu.

Cinci oameni au murit, după ce un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală a luat foc, vineri dimineața.