• Cu un vot împotrivă și două abțineri, Silviu Predoiu intră în cursa pentru Cotroceni.
  • Meritocrația și recuperarea interesului național sunt armele generalului Predoiu.
  • Silviu Predoiu: Vrem România înapoi, vrem interesul național înapoi, vrem respect și democrație.

Generalul Silviu Predoiu și-a făcut PLAN-ul pentru România. Meritocrația și interesul național sunt armele cu care el intră în cursa pentru Palatul Cotroceni. PLAN, sau Partidul Liga Acțiunii Naționale, îi este alături fostului șef al SIE.

„Nu există prea multe opțiuni. Putem să continuăm să existăm în această zonă gri a Europei în care nulitățile care ne conduc azi se simt în siguranță”, a declarat Silviu Predoiu.

„Sau putem să ne ridicăm, să ne ridicăm umăr la umăr și să spunem tare: Destul! Vrem România înapoi, vrem interesul național înapoi, vrem respect, democrația înapoi”, a adăugat candidatul la prezidențiale.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

Cu un vot împotrivă și două abțineri, reprezentanții partidului l-au desemnat pe Silviu Predoiu în cursa pentru Cotroceni. El spune cum NU va fi mandatul său de șef al statului, dacă va fi ales.

„Nu va fi cu turism în străinătate, însoțit ca șef de stat de câțiva consilieri și plec în vizită de stat la viceprimarul din Rio. Nu va fi așa ceva. Nu vor fi vizite în străinătate sub legenda promovării intereselor economice ale României neavând în delegație niciun reprezentant al antreprenoriatului românesc, nu vom avea CSAT-uri în care se va discuta despre norma de izmene și de șosete. În condițiile în care România are un război la frontieră nu se vor ține sesiuni ale CSAT odată la trei luni”, a mai spus acesta.

În cursa de la Cotroceni vor mai intra, probabil, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, deși niciunul nu a admis încă o asumare a candidaturii.

Citește și