• 10 victime au avut de suferit din cauza unui incendiu din București.
  • Două persoane și-au pierdut viața. 
  • Un copil a fost transportat la spital. 

Astăzi a avut loc un incendiu într-un bloc din București. „Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, municipiul București. Incendiul s-a manifestat la etajele 7-8, pe fațada clădirii. Incendiul este localizat”, a transmis ISU.

Echipajele SMURD au acordat primul ajutor calificat unui număr de 10 victime adulte (două dintre ele au decedat) și 1 copil. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 2 autospeciale de descarcerare şi 8 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple.

Copilul a suferit de un atac de panică și a fost transportat la spital. Una dintre victimele decedate a fost un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, iar cealaltă a fost o femeie ce intrase în stop cardio-respirator. Acesteia i s-au făcut manevre de resuscitare. Decesul celor două persoane a fost provocat de expunerea la fum. Celelalte 8 victime sunt asistate medical.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În jurul orei 20:00, incendiul a fost stins. Suprafață afectata a fost de aproximativ 60 mp la apartamentul aflat la etajul 7. Incendiul a afectat fațada și unitatea de aer condiționat a unui apartament de la etajul 8.

Citește și