VIDEO. Șoșoacă s-a dezlănțuit pe piesa „Another brick in the wall”, de la Pink Floyd, la protestul anti-mască din București

VIDEO. Șoșoacă a fost prezentă la protestul anti-mască din Capitală. A dansat pe piesa „Another brick in the wall”, de la Pink Floyd Sursa: captura G4Media
  • Mai multe proteste anti-mască au avut loc în România, sâmbătă după-amiază
  • Diana Șoșoacă a fost prezentă în Piața Victoriei
  • Șoșoacă a dansat pe piesa „Another brick in the wall”, a celor de la Pink Floyd

Senatoarea Șoșoacă a fost prezentă la protestul anti-mască oragnanizat în Piața Victoriei, din Capitală.

Conform inaginilor surprinse de G4Media, Șoșoacă a dansat pe piesa „Another brick in the wall”, a celor de la Pink Floyd, fiind aclamată de participanții la protestul din centrul Bucureștiului.

În cadrul manifestației ea a vorbit despre actuala clasă politică, menționând că nu va accepta să intre în PSD. „Dacă intru în PSD, fac măcel”, a strigat senatoarea în Piața Victoriei.

În București și în mai multe orașe mari au avut loc, sâmbătă, manifestații împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Până la momentul întocmirii acestui comunicat (aprox. 21.45 – n. red.), au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.950 de lei, atât organizatorilor cât și unora dintre participanți”, a anunțat Jandarmeria.